De kracht van duurzame relatiegeschenken

Voor ondernemers is het goed om te weten dat “de groene beweging” er is om te blijven. Consumenten eisen nu meer dan ooit dat bedrijven bij al hun zakelijke activiteiten duurzame praktijken toepassen. Zo kiezen steeds meer bedrijven voor het voeren van duurzame relatiegeschenken voor hun relaties. Maar wat betekent "duurzaam" precies?

BEO-Bottl Katoenen tas Appel met logo

De betekenis van "duurzaamheid"


Volgens een Amerikaanse onderzoek bieden duurzame producten "ecologische, sociale en economische voordelen terwijl ze de volksgezondheid, het welzijn en het milieu worden beschermt gedurende hun volledige commerciële cyclus, van de winning van grondstoffen tot de uiteindelijke verwijdering."


Duurzame relatiegeschenken en promotionele producten kunnen worden gemaakt van volledig natuurlijke materialen, maar ze maken het ook gemakkelijker voor ontvangers om een positieve impact op het milieu te hebben door afval en recycling te verminderen.

Het beste van alles is dat duurzame relatiegeschenken, net als elk ander relatiegeschenk, kunnen worden bedrukt met uw bedrijfslogo!


Hoe duurzame gadgets uw marketingstrategie verbeteren


Milieuvriendelijke artikelen versterken uw algehele marketingstrategie en merknaam enorm en tonen  waar uw bedrijf waarde aan hecht. Volgens onderzoek kiest 89% van de consumenten voor een  milieuvriendelijke levensstijl, inclusief het gebruik van groene producten.
 

Door duurzame relatiegeschenken te implementeren in de algemene marketingstrategie van uw bedrijf, spreekt u de meerderheid van de consumenten en potentiële klanten aan die voorstander zijn van de groene beweging, waardoor uw merkimago enorm wordt verbeterd.

Hoe implementeert u nu duurzame en milieuvriendelijke praktijken in uw bedrijf?
Start de groene beweging van uw bedrijf met duurzame gadgets of eco relatiegeschenken die uw marketingstrategie ten goede zullen vernieuwen.

Hieronder enkele voorbeelden:
 

 

ecologische notitieboekjespennen van recycled kartonboekenlegger


Duurzame relatiegeschenken met uw logo

Door uw merk te promoten met duurzame relatiegeschenken, neemt uw bedrijf deel aan een  revolutionaire beweging die kenmerkend is voor deze generatie. Verlaag de ecologische voetafdruk van  uw bedrijf en vergroot de naamsbekendheid met duurzame relatiegeschenken met uw logo die u met  een gerust hart weggeeft.

Het feit dat uw bedrijf ervoor kiest om milieuvriendelijke promotieproducten te gebruiken, betekent echter niet dat uw werk erop zit. Zorg ervoor dat u andere duurzame praktijken promoot in de werkruimte van uw bedrijf.

Implementeer deze praktijken in uw dagelijkse kantoorroutines:

 

  • Moedig werknemers aan om te fietsen of het openbaar vervoer te gebruiken voor hun woon-werkverkeer i.p.v. het gebruiken van de auto
  • Moedig de recyclingpraktijken op kantoor aan
  • Gebruik groene materialen zoals gerecycled papier
  • Verminder algeheel papierverspilling door de printer minder te gebruiken (niet alles hoeft te worden afgedrukt!)
  • Maak gebruik van eerlijke en biologische producten
  • Gebruik alleen niet-giftige schoonmaakproducten

 

led zaklamp op zonne-energie en dynamosolar bloemtarwestro beker
 

 

Dit zijn slechts enkele ideeën om uw bedrijf als geheel te verbeteren. Als je eenmaal het talent hebt voor groene marketing, moet elk aspect van je bedrijf ook milieuvriendelijke waarden weerspiegelen.

Voor meer informatie of ideeën neem dan contact op met ons team van Zintuig.nl.
U kunt ons altijd bereiken op 035-6956000, via de sites zintuig.nl of degroenegever.nl of via ons mail adres sales@zintuig.nl. Ons team zit klaar voor u!

 

Tags: duurzame relatiegeschenken
25-09-2020 door