SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Ecologische relatiegeschenken

Biologisch eten is ondertussen algemeen geaccepteerd en bijna overal verkrijgbaar. Veel mensen vinden het belangrijk dat wat ze kopen ook eerlijk vervaardigd is. In de relatiegeschenken branch is dit niet anders. Wij van Degroenegever.nl zetten daarom voor u de beste ecologische geschenken voor u op een rijtje. Deze geschenken kunt u met een gerust hart cadeau doen aan uw collega’s of relaties.

 
Hieronder volgen de drie geschenken die absoluut milieubewust zijn:
 
 
 
Biologisch afbreekbare balpennen
 
Balpennen zijn sowieso een ontzettend populair relatiegeschenk maar sinds een aantal jaren zijn de biologisch afbreekbare pennen erg in opkomst. Veel bedrijven vinden het belangrijk dat de producten die zij vervaardigen en aanschaffen op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd worden. Daarom kiezen ze ook voor de biologische pen. Deze is gemaakt van karton en voor 53% mais vervaardigd kunststof. Een erg duurzaam product dus. Dat de relatie van uw bedrijf alleen maar goed zal doen.
 
Recyclebare congrestassen
 
Een ander duurzaam geschenk en promotioneel product is de congrestas. Deze tas is gemaakt van polypropyleen en daarmee volledig recyclebaar. Deze tassen zijn ideaal om weg te geven op congressen of beurzen. Uw logo kan er groot op worden bedrukt en daarmee goed zichtbaar voor het publiek. Kortom een effectief duurzaam geschenk.
 
 
Dit relatiegeschenk is een van onze favorieten. Door aan het hendeltje te draaien wekt u zelf stroom op en geeft de zaklamp licht. Er komt geen accu bij kijken. Het is gewoon draaien en schijnen. Simpeler kan niet. Daarnaast beschikt de zaklamp ook over een uiterst zuinige LED- Een erg duurzaam en zuinig product dus.
 
Ecologische relatiegeschenken bij degroenegever.nl
 
Benieuwd waar bovenstaande geschenken besteld kunnen worden? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op Degroenegever.nl. Onze medewerkers zijn altijd bereid u te helpen. Ga dus snel even naar onze website en laat ons úw relatiegeschenken tot een succes maken.
 
11-07-2017