• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Eco, groene en duurzame relatiegeschenken
Eco, groene en duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken bedrukken?

Hieronder vindt u een groot aanbod aan verschillende groene geschenken. Hiermee kunt u uw groende gedachte overbrengen aan uw relaties. De verschillende geschenken zijn allemaal te bedrukken aan de hand van uw wensen. Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Groene relatiegeschenken 

Bent u met uw onderneming groen bezig en wilt u dit uitstralen aan uw relaties? Denk dan eens aan groene relatiegeschenken. Deze geschenken zijn speciaal voor u geselecteerd op basis van hun duurzaamheid en ecologisch materiaal. Het aanbod in groene geschenken is de laatste jaren steeds verder toegenomen. Zo vindt u hier verschillende artikelen als pennen van gerecycled materiaal, doppers, elektronica op zonne-energie tot groente en fruit met bedrukking.

 

Bedrukken en bestellen

De verschillende groene geschenken kunt u allemaal laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Zo kunt u uw bedrijf koppelen aan deze groene gedachten en in de gedachte van de consument blijven. als u het perfecte groene geschenk heeft gevonden voor uw relaties kunt u op de pagina eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. vervolgens kunt u met een paar klikken het product bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op!